Na vsebino

Ansambel Andreja Bajuka na festivalu v Oplotnici

Ansambel Andreja Bajuka prihaja iz Bele krajine iz okolice Metlike, zasedba se je pred kratkim spremenila in poleg vodje ansambla je Andrej k sodelovanju povabil novo pevko Ingrid Kralj, katera je zamenjala dosedanjo pevko. Jože Muc in Simon Bajuk pa sta že stalna člana.

Ker ansambel deluje na prepoznavnosti in se udeležuje festivalov, so se v petek, 3. junija 2022 člani Ansambla Andreja Bajuka udeležili festivala v Oplotnici in se predstavili z novo avtorsko pesmijo Na Blejski otok. Melodijo in aranžma je napisal Andrej, besedilo pa Matej Trtstenjak.

Letos jih čaka še en festival na Ptuju, ki bo potekal v drugi polovici avgusta. Člani Ansambla Andreja Bajuka se že veselijo Ptujskega festivala, saj so se omenjena festivala udeležili tudi lansko leto in bili zadovoljni z nastopom na prečudoviti lokaciji. V kratkem bodo posneli še videospot za omenjeno pesem, sedaj pa lahko prisluhnete pesmi Na Blejski otok.

Vir: PR Ansambel Andreja Bajuka

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj