Na vsebino

Arhitekt svetuje

Spoštovani obiskovalci spletne strani www.radio-odeon.com!

V sodelovanju z Radiem Odeon bom enkrat tedensko odgovarjala na vaša vprašanja z naslednjih področij: urejanje prostora in objektov, prostorska zakonodaja, postopek pridobivanja gradbenega dovoljenja ter oblikovanje interierja in notranje opreme (vključuje novogradnje, rekonstrukcije, legalizacije, rušitve, nadomestne gradnje ter prenove notranjih prostorov).

Arhitekturni nasvet je informativne narave in ne vključuje dejanskega izrisa načrtov in 3D vizualizacij, temveč le tekstualni opis ali skico. Odgovori s področja urejanja prostora se nanašajo na trenutno veljavno stanje zakonodaje in se lahko spremenijo, zato je potrebno spremljanje prostorskih aktov in zakonov.

V primeru potrebe po dodatnem svetovanju ali storitvah, se lahko oglasite v arhitekturnem biroju ARHEIN na Trgu svobode 2 v Metliki, pišete na [email protected] ali pokličete na telefonsko številko 040 671 811 ter se dogovorite za sestanek.

Na kratko opišite/narišite svojo prostorsko zagato in jo pošljite na elektronski naslov [email protected]. Tedenski odgovor bo na spletu vsak torek ob 7. uri zjutraj, pričnemo pa z 10. majem, torej, vprašanja lahko že pošiljate ...

V upanju na čim več rešenih prostorskih zagat vas lepo pozdravljam!

Sanja Kašaj, univ. dipl. inž. arhitekture

Vir: Arhein

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj