Na vsebino

Avto Krka Črnomelj za vas organizira tehnične preglede traktorjev in traktorskih priklopnikov na terenu

Zaradi naše predanosti strankam in želje, da jim olajšamo izvajanje tehničnih pregledov traktorjev na terenu v bližini njihovega doma, v Skupini Avto Krka na letni ravni izvajamo tehnične preglede na več kot 650 različnih lokacij, po celotni Sloveniji. S tem pristopom želimo izpolniti potrebe strank, jim prihraniti čas in omogočiti, da ohranijo svoje traktorje v optimalnem delovnem stanju s čim manjšimi logističnimi ovirami.

V Beli Krajini tehnične preglede traktorjev in traktorskih priklopnikov opravljamo na sledečih lokacijah:

Tehnični pregledi na terenu so namenjeni traktorjem, ki spadajo v kategorije s konstrukcijsko hitrostjo do 40 km/h (hitrost, navedena v potrdilu o skladnosti, pa lahko nekoliko presega to mejo), ter traktorskim priklopnikom z največjo tehnično dovoljeno maso do 3500 kg.

Lastniki traktorjev, ki presegajo hitrost 40 km/h in traktorski priklopniki nad 3500 kg pa tehnični pregled opravijo na poslovalnici Avto Krka Črnomelj (skladno s spremembo Pravilnika o tehničnih pregledih motornih in priklopnih vozil (Ul. RS, št. 43/19).

Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 07 302 61 570.
Dobrodošli pri nas.


Skupaj gradimo varnejšo prihodnost na cestah.

AVTO KRKATočka varnosti na vaših poteh.

Plačana objava.

Priponke

Vir: Avto Krka

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj