Na vsebino

Bela krajina na sejmu Alpe - Adria

Sejem Alpe - Adria je osrednja turistična sejemska prireditev v regiji, ki na enem mestu zbere turistične ponudnike, ki predstavljajo ideje za preživljanje prostega časa, počitnic, izletov ter aktivnih doživetij. Letošnji sejem tokrat v ospredje postavlja kolesarjenje in kolesarska doživetja.

Letošnji 32. sejem Alpe - Adria bo potekal od 23. do 26. marca med 10. in 19. uro na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Bela krajina, destinacija srčnih ljudi, se bo v Dvorani A1 promovirala pod okriljem Turistične zveze Slovenije s strani turističnih društev Bele krajine (TD Črnomelj, TD Metlika, TD Semič), v Marmorni dvorani pa pod okriljem Slovenske turistične organizacije ter združenja Slovenia Outdoor s člani združenja Outdoor Smučarski center Gače, Camping Bela krajina in Hotel Bela krajina.

Obiskovalcem sejma bodo predstavili turistično ponudbo Bele krajine in srčno gostoljubnost, so sporočili iz RIC Bela krajina, kjer že sedaj vabijo, da jih obiščete.

Vir: RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj