Na vsebino

Belokranjska cepilna mesta prilagajajo delovni čas

V nekaterih večjih cepilnih centrih po državi v teh dneh beležijo povečanje zanimanja za cepljenje. Veliko ljudi prihaja po tretji odmerek. Glede na spremenjene smernice uporabe tretjega odmerka cepiva proti covidu-19, se cepljenim z vektorskimi cepivi (Astra Zeneca, Janssen) poživitveni odmerek priporoča že dva meseca od zadnjega odmerka. Priporočeni presledek med osnovnim cepljenjem z mRNK-cepivi (Pfizer, Moderna) in tretjim odmerkom pa je šest mesecev po prejetem drugem odmerku.

V cepilnem centru Zdravstvenega doma (ZD) Črnomelj cepljenje brez naročanja proti covidu-19 in sezonski gripi izvajajo ob ponedeljkih med 14. in 19.30 uro, od torka do petka pa med 10.30 in 14. uro.

V Zdravstveni postaji (ZP) Semič poteka cepljenje ob torkih in četrtkih od 7. do 14. ure, ob sredah pa od 11. do 14. ure.

V sredo, 10. novembra, bodo tako v cepilnem centru ZD Črnomelj, kot v ZP Semič delovni čas cepljenja izjemoma podaljšali do 17. ure.

Za vse informacije v zvezi s cepljenjem so v ZD Črnomelj med delovnim časom na voljo na telefonski številki 07 30 61 727 ali na elektronskem naslovu: [email protected].

V ZP Semič so za vse informacije v zvezi s cepljenjem na voljo med delovni časom na telefonski številki 07 35 65 160 ali po elektronski pošti: [email protected].

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj