Na vsebino

Belokranjski udeleženci šova s plemenito gesto

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Zabavna oddaja Večerja za 5: Na deželi, ki jo lahko spremljate na Planet TV, se je pretekli teden preselila v Belo krajino. Mojca Kramarič iz Rosalnic, Polona Rahmanovič iz Sel pri Otovcu, Sonja Škof s Črešnjevca pri Semiču, Nika Lovrin iz Črnomlja ter Črnomaljec Marko Jurman, ki živi v Semiču, so s svojimi kulinaričnimi spretnostmi in gostoljubjem poskušali navdušiti drug drugega. Vseh pet je ob končni razglasitvi ocen poskrbelo za prav posebno presenečenje. Glavno nagrado so se namreč odločili podariti v dober namen.

Tokratna zaključna ceremonija je bila nekoliko drugačna kot običajno. Vseh pet udeležencev je namreč za svojo večerjo prejelo 40 točk in vseh pet si je razdelilo prvo mesto.

"Že v ponedeljek smo začeli z zelo lepim stavkom, da je sreča prava, samo če jo deliš. Imeli smo fantastičen teden in izkusili to srečo, zdaj pa bi jo radi delili naprej. Zneska se noro veselimo, ampak ker je sreča prava, ga podarjamo Osnovni šoli Milke Šobar - Nataše. To je šola, kjer se šolajo otroci s posebnimi potrebami vseh belokranjskih občin. Naj ena naprej ..." svoje misli vidno ganjena in s solzami v očeh ni mogla dokončati Polona Klančnik.

"Zato smo se enotno odločili, da bomo to poklonili tej šoli in tem otrokom za veselje, za njihovo drobno srečo," je odločitev tokratne peterice oddaje do konca razložila Sonj Škof.

Piko na i je dodala produkcija oddaje Večerja za 5: Na deželi, ki je znesek za šolarje podvojila.

Vir: Siol
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj