Na vsebino

Biti mlad v občini Črnomelj

Kaj kot mlad posameznik pogrešaš v občini Črnomelj? Misliš, da je občina Črnomelj zdravo okolje za mlade?

Občina Črnomelj je letos pristopila k izdelavi Strategije za mlade 2022-2026. Dokument je namenjen k dolgoročnemu razvoju mladinske dejavnosti v občini in vzpostavljanju celovite mladinske politike na področju življenja in dela mladih v naši občini. Mlade želimo vpeti v usmerjanje lokalnega področja mladih in sestaviti smernice delovanja, ki bodo vplivale na kakovost lokalnega področja mladine, predvsem pa pri tem mlade spodbuditi k udeležbi in aktivni participaciji. Osnova in prvi korak v celotnem procesu je vprašalnik, v katerem boste lahko izrazili svoje mnenje, želje in potrebe ter podali predloge za izboljšave.

Okolje za mlade v naši občini lahko naredimo prijetnejše, a pri tem potrebujemo tvojo pomoč. Vabimo vse mlade od 15 do vključno 29 let, da izpolnite anketo »Biti mlad v občini Črnomelj« in tako prispevate h končnemu dokumentu, po katerem bomo oblikovali mladinsko politiko v občini Črnomelj. Želimo dobiti konstruktivne odgovore in rezultate, zato vas vabimo, da si vzamete nekaj minut in rešite vprašalnik na povezavi TUKAJ.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj