Na vsebino

Jutri delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne in zvečer v notranjosti krajevne plohe ali nevihte, najvišje dnevne temperature od 25 do 29 °C

Ponoči se bo razjasnilo, več oblačnosti bo ostalo na severovzhodu, kjer je zjutraj možna kakšna ploha. Ponekod po nižinah bo nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18, ob morju okoli 20 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne in zvečer bodo v notranjosti Slovenije nastale krajevne plohe ali nevihte, ki bodo bolj pogoste na severu. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 29, na Primorskem do 31 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo pretežno jasno, več oblačnosti bo v krajih vzhodno od nas, kjer se bodo še pojavljale plohe in posamezne nevihte.

Jutri bo sončno. Popoldne bodo posamezne plohe in nevihte, ki bodo v krajih severno od nas pogostejše.

Obeti

V ponedeljek zjutraj bo v notranjosti nekaj nizke oblačnosti, čez dan bo večinoma sončno s posameznimi popoldanskimi nevihtami. V torek bodo nevihte spet pogostejše. V sredo bo pretežno oblačno s padavinami tudi nevihtami, ki bodo popoldne ponehale, postopoma se bo jasnilo. Nekoliko hladneje bo.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj