Na vsebino

Brezgotovinsko plačevanje parkirnine končno tudi v Črnomlju

JP Komunala Črnomelj d.o.o, kot upravljalec parkirišč na Trgu svobode v Črnomlju prek sistema EasyPark omogoča digitalno plačevanje parkirnine. Mobilna aplikacija je brezplačna in deluje na operacijskih sistemih Android in iOS. Aplikacijo si lahko naložite prek spletne strani TUKAJ. Gre predvsem za možnost brezgotovinskega plačevanja parkirnine, sklenitev parkiranja na daljavo in sklenitev parkirnine brez nepotrebnega tiskanja listka.

Eay Park je vodilni globalni ponudnik digitalnih parkirnih storitev, ki se razteza čez več kot 1.900 evropskih mest. V Sloveniji je poleg Kopra in Ankarana prisoten tudi v Mariboru, Piranu, Portorožu, Luciji, Strunjanu, Izoli, Sežani, Škofji Loki, Slovenj Gradcu, Kranjski Gori, Kobaridu, Komnu, Grosuplju, Novem mestu, Tolminu, Bovcu, na Bledu in na Ptuju. Prisoten je v turistično najmočnejših občinah, kjer rešujejo izzive domačih in tujih obiskovalcev, pomagajo pa tudi tistim, ki redno potujejo zaradi službe.

Aplikacija EasyPark uporabnikom ponuja učinkovito rešitev iskanja prostega parkirnega mesta tudi v ostalih evropskih državah. Z enako aplikacijo lahko uporabniki parkirnino plačujejo tudi v sosednji Italiji ali Avstriji. Prav tako pa lahko tudi tujci, ki obiščejo Slovenijo, plačujejo parkirnino z isto aplikacijo.

Poudariti je potrebno, da je uporaba aplikacije res brezplačna, vendar si EasyPark za plačilu parkirnine preko aplikacije zaračunava provizijo, ki je min 0,1 evra oziroma 15%.

Do konca leta bomo sistem nadgradili, tako da bodo mogoči tudi mesečni oziroma letni zakupi parkirnega mesta.

Če bodo imeli uporabniki kakšna vprašanja v zvezi s sistemom jih lahko naslovijo na [email protected] ali preko FB.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj