Na vsebino

Čarobni december X Kozolec

S Klubom belokranjskih študentov smo v petek na Kozolcu nad Piccolom pripravili dogodek Čarobni december. Ob stand up predstavi Kaje Grozina smo se lahko pošteno nasmejali, poskrbeli pa smo tudi za tople napitke in prigrizke za sladkosnede. Organizatorji se zavedamo, da moramo ohranjati živahnost starega mestnega jedra, zato stremimo k temu, da lokacijo kar se da dobro izkoristimo skozi celo leto. Prizadevamo si, da se na terasi nad Piccolom ne družimo le v poletnih mesecih, v času Črnfesta, pač pa tudi v božičnem času, ko je le-ta namenjen druženju z družino in prijatelji. Že drugo leto zapored smo obudili zaključek leta z dogajanjem na Kozolcu, kjer se nam s terase nudi odličen razgled na stari del mesta Črnomelj. Dogodek je bil namenjen prav vsem. Mlajši so se lahko sladkali z vaflji, palačinkami in kakavom, starejši pa so se ogreli s kuhanim vinom in ginom.

Klub belokranjskih študentov vam ob tej priložnosti želimo uspešen zaključek starega leta in vstop v novo leto v obilici ljubezni.

Se vidimo drugo v sklopu naših starih, novih in svežih projektov! Srečno!

Vir: KBŠ
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj