Na vsebino

Čarobni december x Kozolec

Klub belokranjskih študentov je v petek Kozolec nad Piccolom spremenil v pravi čarobni dogodek, ki je popestril zadnje dni v letu. Medtem ko so se obiskovalci lahko sladkali s toplimi dobrotami, jih je ogrevala glasbena skupina Pulover.

KBŠ se je s preteklimi dogodki, ki jih je na Kozolcu nad Piccolom pripravljal v sklopu Črnfesta, zaljubil v teraso v centru Črnomlja. Zato so si zadali, da bodo lokacijo izkoristili tudi večkrat med letom in dogodek Čarobni december x Kozolec je bil eden prvih takih, ki je privabil vse – od najmlajših, ki so se lahko posladkali z vaflji in starejših, ki so uživali ob pokušini kuhanega vina, gina in piva.

Prijeten ambient ob lokalni glasbeni skupini Pulover, nekaj novega v Črnomlju, glasba in dogodek nekoliko drugače so bila glavna vodila, da KBŠ obudi potencialne kotičke Bele krajine in domačinom pripravi nekaj drugačnega. Zakaj pa ne vaflji namesto palačink, poleg čaja tudi vroča čokolada s smetano, kuhano vino, kuhan gin in kuhano pivo, za povrh pa še parički, če lahko?

Klub belokranjskih študentov se zaveda, kako pomembno je ohranjanje kulture v lokalnem okolju in ustvariti možnosti različnega izbora dogodkov. KBŠ vam želi uspešno in srečno novo leto 2019 in vas vabi, da se udeležite njihovih dogodkov, tako v Črnomlju, Metliki in Semiču.

Belokranjci do konca svojih danof!

Vir: KBŠ

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj