Konec leta je idealen čas za pospravljanje. Pri tem pa ne spreglejmo financ, ki so eden pomembnejših temeljev našega vsakdana.

Kje torej začeti? Pomembno vlogo pri urejenosti financ nedvomno igra vaša banka. Z odličnimi rešitvami in strokovnim znanjem vam mora olajšati življenje, saj na ta način prihranite veliko dragocenega časa.

"Vse se začne z dobrim poznavanjem strank,« začne Damjan Janc, vodja NLB Poslovalnice Metlika. »Le v pogovoru lahko poiščemo pravo rešitev za vsakega posameznika. Tako pri reševanju stanovanjskega vprašanja z NLB stanovanjskimi krediti ali pa izbiri pravega načina financiranja za nakup novega kolesa, denimo. NLB Osebni kredit je lahko prva izbira, ni pa edina. Poleg tega je vsako financiranje dobro uravnovesiti z varčevanjem, na primer v NLB Skladih."

In nabor različnih storitev, je eden pomembnejših vidikov pri izbiri banke. Smiselno je izbrati banko, ki vam lahko na enem mestu ponudi čim več bančno-finančnih storitev.

Prijazno torej vabljeni v prostore NLB Poslovalnice Metlika, v Naselju Borisa Kidriča 6. Glavna prednost njihovih bančnih svetovalcev je vsekakor znanje. »Tega z veseljem delimo s strankami ter jim pomagamo do urejenih financ,« za konec še doda Damjan Janc.

Naročnik objave je NLB.