Na vsebino

Čestitka ob občinskem prazniku Občine Metlika in povabilo k ogledu oddaje

Spoštovane občanke, spoštovani občani.

Prihaja čas v letu, ko se v občini Metlika zazremo v preteklo leto, naredimo povzetek dogajanj in se skupaj poveselimo ob občinskem prazniku. Žal je letošnje leto neprimerljivo z minulimi leti. Zgodaj spomladi smo se med prvimi srečali z okužbo s koronavirusom. V trenutku smo ostali brez lastne zdravstvene oskrbe, hkrati pa je virus našel pot tudi k najšibkejšim – v Dom starejših občanov Metlika. Navkljub težki situaciji smo v Metliki dokazali, da tukaj živimo srčni ljudje, ki stopimo skupaj, ko je to najbolj potrebno. Prostovoljci različnih organizacij so takoj ponudili svojo pomoč ter pod okriljem civilne zaščite in Rdečega križa pričeli izvajati dejavnosti, s katerimi so razbremenili zaposlene v ZD Metlika in DSO Metlika, hkrati pa zagotovili nemoteno dostavo pomoči potrebnim. Izkušnje, ki smo jih takrat pridobili, nam pomagajo tudi sedaj, ob drugem valu okužb, da se lažje spopadamo z novimi izzivi. Zavedamo pa se, da so stiske nekaterih občanov vse večje, zato pozivamo vse, naj nas pokličejo, da poskušamo skupaj ublažiti nastale težave.

Rečemo lahko, da smo v občini Metlika pred zaključkom enega od najintenzivnejših investicijskih proračunov občine v zadnjih letih. Hvala vsem, ki ste nam pomagali pri pripravi in izvedbi projektov.

Ker zaradi trenutnih epidemioloških razmer, letošnji občinski praznik ne moremo praznovati na običajen način, vas vabim k ogledu oddaje, ki bo premierno predvajana danes, 26. novembra 2020, ob 20. uri na TV Vaš kanal.

Čestitke vsem občanom in občankam ob občinskem prazniku, še posebej pa iskrene čestitke vsem nagrajencem ob prejemu občinskih priznanj.

Vir: Občina Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj