Na vsebino

Cordent - moderna zobozdravstvena ordinacija in zobni rentgen

V Beli krajini, v Črnomlju je z mesecem julijem začela z delom moderna zobozdravstvena ordinacija in zobni rentgen Cordent, ki omogoča celovito zobozdravtsveno oskrbo na enem mestu. Prvotna in osnovna poslovna ideja pri otvoritvi zobnega centra Cordent je ponuditi pacientom najmodernejšo in najnaprednejšo zobno diagnostiko ter zobozdrvstvene storitve z najsodobnejšo opremo in metodami.

V podjetju Cordent spremljamo potrebe pacientov in trende v modernem zobozdravstvu, ki jih nato strokovno ponudimo svojim pacientom, s čimer obseg naših storitev konstantno napreduje. S svojo celovito ponudbo dvigujemo kvaliteto zobozdravstvene storitve na povsem drugo, višjo raven, ki je doslej nismo bili vajeni. Delovanje ordinacije Cordent temelji na zadovoljstvu pacientov. Pri našem delu uporabljamo visokokvalitetne materiale svetovno priznanih proizvajalcev, digitalno tehnološko podporo in moderne metode ter najnovejše pristope. Vse to z željo, da od nas odidete z lepim in zdravim nasmehom ter trajno rešenimi težavami.

Zobna diagnostika, ki v Beli krajini pacientu doslej v celoti še ni bila ponujena, je zdaj pri nas na voljo in to z najnovejšo rentgensko tehnologijo, ki bo poskrbela, da bo vaš obisk kar se da udoben. Cordent ponuja intraoralno kot tudi panoramsko slikanje zobovja.

Naša najmodernejša oprema omogoča najbolj kakovostne diagnostike bolezni ustne votline in zob, digitalne rentgenske posnetke zob in čeljusti, ki nudijo detajlni vpogled v anatomske lastnosti zob, diagnosticiranje patoloških procesov in določanje degeneracije kosti v primeru parodontalne bolezni. Rentgenska diagnostika je neboleča metoda in pokaže, kaj se dogaja z zobom in obzobnim tkivom, ter zagotavlja ustrezno in optimalno zdravljenje, za katerega se lahko terapevt odloči na podlagi podatkov. Uporabljamo najsodobnejše rentgenske naprave, ki omogočajo vrhunsko diagnostiko ter oddajajo najnižje vrednosti sevanja, ob katerih ni potrebno posebno varovanje pacientov. Slike posnetkov svojega zobovja ali zob dobite takoj, hkrati pa jih na vašo željo lahko digitalno posredujemo vašemu terapevtu.

Iz nabora zobozdravstvenih storitev ponujamo preventivno in estetsko zobozdravstvo, endodontijo (zdravljenje zobnih kanalov), oralno kirurgijo, stomatološko protetiko, implantologijo in ortodontijo v sodelovanju s specialisti.

Ordinacija Cordent posluje vsak dan po dogovoru, vključujoč jutranje in pozno večerne termine. V kolikor se pacient odloči zdravljenje nadaljevati pri nas, vam nudimo brezplačen prvi pregled, ki vključuje natančno analizo zdravstvenega stanja zob in ustne votline.

Naš cilj in poslanstvo je ponuditi možnost, da ohranite ustno zdravje na najmodernejši način z vsemi sodobnimi metodami, Uporabljamo najmanj invazivne metode, s katerimi želimo doseči maksimalen rezultat v najkrajšem možnem času, kar vam s celovito oskrbo lahko tudi ponudimo.

Najdete na nas naslovu Cordent, zobozdravstvene storitve in zobni rentgen, Jelena Tajner, s.p., Partizanska pot 1, 8340 Črnomelj, na telefonski številki 069 602 492 ali pa nam pišete na elektronski naslov [email protected] .

Plačana objava.

Vir: Cordent
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj