Na vsebino

Črnfest – dober tudi za najmlajše!

Včeraj je bilo na 13. Črnfestu na Petrovem trgu slišati otroško veselje ter znano ljudsko pesmico Marko skače. Odvijala se je namreč otroška predstava z naslovom Marko skače, ki jo je otrokom predstavila gospa Melita Osojnik.

Srede so na Črnfestu že tradicionalno rezervirane za najmlajše, vsako leto pa jim organizatorji festivala, Klub belokranjskih študentov, Mladinski kulturni klub Bele krajine in Mladinski center BiT, omogočijo ogled nečesa novega – tokrat predstave z naslovom po istoimenski ljudski pesmici Marko skače.

Da je predstava dosegla svoj namen, je moč zatrditi na podlagi smeha, ki je krasil črnomaljske ulice, prepevanja, ki je odmeval na Petrovem trgu, ter nasmejanih otroških obrazih, ki so zapolnili prav vsa prosta mesta na prizorišču.

Na prizorišču dogajanja je otroke razvajala tudi Polabekeraj s svojimi drožastimi mafini.

Program, ki sledi še danes in jutri:

27. 8. 2020 – Koncert: Bossa De Novo, kraj: Petrov trg, čas: 20.30

28. 8. 2020 – Koncert: TABU Akustik, kraj: Petrov trg, čas: 20.30

Vstopnice za oba prihajajoča koncerta so nažalost že razprodane, saj so mesta strogo omejena zaradi trenutnih ukrepov NIJZ-ja, organizatorji festivala pa kljub temu obljubljajo, da bo zaključek festivala dober za vse (za vse tiste, ki so karte kupili v predprodaji in pravočasno).

Vir: Črnfest

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj