Na vsebino

Črnfest končal v stilu slogana "Dobro za vse"

Po divjem petku s skupinami Armaroth, Eruption, Panikk in Infest, ki so ljubiteljem metala dali nepozaben večer in tako grajski atrij dodobra ogreli za zaključek Črnfesta, je sledil sobotni večer z odlično kulinarično ponudbo in rap glasbo.

Popoldne smo lahko uživali v “Večerji na kozolcu”, kjer je Turistična kmetija Zupančič ponujala svojo odlično pripravo rib in ostale dobrote. V večernih urah pa smo se vsi skupaj preselili v grajski atrij in z dobro glasbo festival pripeljali do konca.

Predstavili so se nam belokranjski raperji, in sicer najmlajši aktivni črnomaljski raper SEF ali Roman Križman in skupina Klinci - rap skupina iz Metlike. Program se je nadaljeval z enim prodornejših slovenskih raparjev N’Tokom, na koncu pa smo vsi skupaj plesali ob ritmih skupine Elemental.

Festival dobre glasbe, gledališča, smeha in otroškega rajanja se je tako včeraj zaključil in znova dokazal, da je res “Dober za vse.”

Za nami sta dva tedna pestrega in nepozabnega dogajanja ter dogodivščin, ki jih tako obiskovalci kot organizatorji še dolgo ne bomo pozabili. Hvala vsem za obisk in se vidimo naslednje leto!

Vir: KBŠ

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj