Na vsebino

Črnomaljski gledališčniki predstavili Občutek (ne)uspeha

Foto: ZIk Črnomelj
Foto: ZIk Črnomelj

Člani gledališke skupine ZiK Črnomelj so v avgusta v Šokčevem dvoru v Žuničih pripravili že 17. poletno gledališko šolo s produkcijo, ki je bila tokrat zaradi epidemioloških razlogov bolj interne narave, kot je to običajno. Na tradicionalnem tridnevnem druženju je 12 članov skupine utrjevalo prijateljstvo, preizkusilo svoje gledališke sposobnosti in kovalo načrte za prihodnjo sezono.

Igralci so pod vodstvom režiserke Helene Vukšinič v Žuničih tokrat naštudirali sklop komičnih prizorov z naslovom Občutek (ne)uspeha. Rdeča nit zgodbe je podjejte, ki je na zunaj videti urejeno in uspešno, znotraj pa se sooča s celo vrsto problemov, zato tudi takšen naslov predstave. Zanimivo in predvsem zabavno produkcije so minuli četrtek prvič tudi javno predstavili gledalcem na Medgeneracijskem vrtu v Črnomlju.

Člani Gledališke skupine ZiK Črnomelj nameravajo v jeseni začeti z vajami za novo predstavo, glede katere še ostajajo nekoliko skrivnostni. Šlo pa naj bi za slovensko komedijo, ki bo zagotovo pritegnila pozornost domačih ljubiteljev gledališča. Če bodo epidemiološke razmere dovoljevale, lahko premiero pričakujemo spomladi prihodnjega leta.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj