Na vsebino

Prijeli črnomaljska tatova prazničnih okraskov (FOTO)

Foto: PP Črnomelj
Foto: PP Črnomelj

Policiste so včeraj nekaj pred 18.30 uro poklicali na pomoč iz prodajalne v Črnomlju. Dva neznanca naj bi napolnila nakupovalni voziček z različnimi artikli za praznično okrasitev in brez plačila pobegnila iz prodajalne. Policisti so se takoj odzvali in pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev storilcev. Na podlagi opisa so kmalu izsledili in prijeli 43-letnika ter mladoletnega osumljenca iz Črnomlja. Ukradene predmete v vrednosti okoli 400 evrov so jima zasegli, vrnili jih bodo osebju prodajalne. Zoper tatova bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Tatovi so bili na delu tudi v Komarni vasi pri Semiču, kjer je nekdo med 22. in 23. novembrom iz rezervoarjev petih delovnih strojev iztočil ter ukradel okoli 300 litrov goriva.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so na območju Vinice včeraj izsledili in prijeli pet državljanov Maroka, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj