Na vsebino

Dan kakovosti izobraževanja odraslih

Danes na Zavodu za izobraževanje in kulturo Črnomelj poteka dan kakovosti izobraževanja odraslih. ZIK Črnomelj je nosilec zelenega znaka kakovosti, ki ga podeljuje Andragoški center Slovenije izobraževalnim organizacijam za odrasle, katere sistematično skrbijo za razvoj kakovosti svojih storitev.

V okviru dneva kakovosti je svetovalka za kakovost na ZIK-u udeležencem izobraževanja predstavila aktivnosti na področju kakovosti. Udeleženci so sodelovali pri izpolnjevanju spletnega vprašalnika o zadovoljstvu s storitvijo ZIK-a, v skupinskem delu pa so podali svoje predloge in ideje za izboljšanje promocijskih dejavnosti. Preizkusili so se tudi v kvizu o poznavanju ZIK-a in njegove dejavnosti. Širša javnost se lahko vključili v podajanje predlogov, mnenj in idej o dejavnosti ZIK-a preko spletne strani in socialnega omrežja facebook.

Mesec junij bo še naprej ostal obarvan s skrbjo za kakovost. Za zunanje sodelavce ZIK-a bo namreč konec junija organizirano srečanje na temo učitelj in njegova vloga pri spremljanju lastnega dela. Na ZIK-u ostajamo zavezani kakovosti izobraževanja odraslih. Veliko vlagamo v promocijo izobraževanja odraslih, pomembno nam je zadovoljstvo naših partnerjev, učiteljev in udeležencev izobraževanja odraslih.

Vir: ZIK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj