Na vsebino

Dedek Mraz v Občini Črnomelj

Letos je predšolske otroke občine Črnomelj obiskal in obdaril Dedek Mraz s svojimi snežinkami in škrati. Otroke in njihove starše je pozdravila in jim zaželela vse dobro županja občine Črnomelj ga. Mojca Čemas Stjepanovič.

Otroci so si ogledali lutkovno igrico v izvedbi članic društva prijateljev mladine Črnomelj in čarovniško predstavo čarodeja Ferdy-ja in z njim tudi čarali. Na klarinet je spremljevalno pesem igrala učenka glasbene šole Črnomelj Sara Absec.
Po čarovnijah in vragolijah Ferdy-ja je Dedek Mraz s svojimi snežinkami in škrati obdaril in razveselil otroke. Letos so otroci za darila dobili otroški nahrbtnik in dežnik s piščalko. Otroci so Dedku Mrazu zaupali kakšno želo, se z njim slikali, mu zaželeli vse dobro, drugi pa so potočili tudi kakšno solzico in mu namenili grd pogled.

Obdaritev smo izvedli včeraj v športni dvorani OŠ Mirana Jarca Črnomelj. Dedek Mraz je obiskal in obdaril 445 predšolskih otrok Občine Črnomelj. Finančna sredstva za darila je v celoti zagotovila Občina Črnomelj, za spremljajoče dejavnosti pa so nam finančno in drugače pomagali sponzorji: OŠ Mirana Jarca, Lekarna Vrščaj Bor s.p., Antonija Vrlinič s.p., Davor Zupančič s.p., Komunala Črnomelj, KS Črnomelj, Adria dom d.o.o., Katja Stuhne s.p. in KMS Malerič.
Ta decembrski dogodek vsako leto izvede in organizira društvo prijateljev mladine Črnomelj.

Društvo prijateljev mladine se zahvaljuje vsem sodelujočim v letu 2019 pa vam želimo vse dobro.

Vir: DPM Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj