Na vsebino

Digitalna akademija, 2. modul

V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina je včeraj potekal že 2. modul programa Digitalna akademija. Udeleženci so obravnavali teme kot so strategija in cilji digitalnega marketinga, ključni koraki priprave uspešne strategije in optimizacija spletnih strani. Ponovno je predaval Uroš Žižek, direktor raziskav iz podjetja E-laborat.

Na podlagi izražene želje udeležencev 1. modula je predavatelj Žižek tokrat seznanil slušatelje tudi o spremembah in pravilih nove Splošne uredbe o varstvu podatkov (tz. GDPR – General Data Protection Regulation), ki v veljavo vstopa s 25. majem 2018, ter jih informiral s konkretnimi koraki, kako spremeniti poslovne procese, da bodo v skladu z GDPR.

Srkanja novega znanja se udeleženci ponovno veselijo prihajajoči četrtek, ko bo na temo oblikovanja blagovne znamke in vhodnega (inbound) marketinga predavala Jasna Suhadolc, direktorica agencije Virtua PR.

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj