Na vsebino

Dnevi svetovanja za znanje tudi v Beli krajini

Foto: ZiK
Foto: ZiK

Na Zavodu za izobraževanje in kulturo Črnomelj tudi letos, v sodelovanju z lokalnimi partnerji, organizirajo Dneve svetovanja za znanje. Odvijali se bodo v okviru 10. regijskega festivala zaTE, od 21. do 24. septembra.

Organizatorja festivala zaTE sta RIC Novo mesto in Zavod za zaposlovanje Območna služba Novo mesto, izvedbo festivala pa omogočajo tudi regijske ljudske univerze: ZIK Črnomelj, Ljudska univerza Kočevje in CIK Trebnje.

Festival bo potekal v Novem mestu, Trebnjem, Kočevju in v več krajih po Beli krajini. Udeležba na dogodkih je brezplačna, ker dejavnost sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropski socialni sklad.

Pridite na brezplačne delavnice za brezposelne, zaposlene, upokojence, udeležence izobraževanja odraslih in učitelje. Vključili se boste lahko v delavnice priprave življenjepisa - Europass, zaposlitvenega razgovora, učinkovitega učenja, učenja slovenščine, razvijali digitalne kompetence za prihodnost, spoznali uspešne podjetniške zgodbe in možnosti vključevanja v prostovoljstvo ter sodelovali na delavnicah s področja skrbi za zdravje. Na stojnici znanja boste dobili nasvet glede vključitve v izobraževanje in spoznali aktivnosti udeležencev v programu socialna aktivacija. Za delodajalce v Beli krajini bo organizirana delavnica po metodi svetovne kavarne z naslovom Izobraževanje zaposlenih - vodilo razvoja organizacije.

Na delavnice se lahko prijavite do 17. septembra. Prijavnico najdete TUKAJ

Program festivala je TUKAJ.

Več o delavnicah v Beli krajini najdete v spodnji priponki.

Priponke

Vir: ZiK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj