Na vsebino

Do jutra bo dež večinoma ponehal

Ponoči bo oblačno in deževno. Sprva bodo predvsem na jugu še nalivi. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem okoli 14 °C.

Do jutra bo dež večinoma ponehal, najkasneje na zahodu. Čez dan se bo na zahodu in v višjih legah delno razjasnilo, drugod se bo večinoma zadrževala nizka oblačnost. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 18, na Primorskem do okoli 22 °C.

Do jutri zjutraj bodo predvsem na Primorskem in delu Notranjske krajevno še nastali močnejši nalivi.

V nedeljo bo v zahodni Sloveniji ter v hribih delno jasno, na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja. Drugod bo pretežno oblačno. V ponedeljek in torek bo v severovzhodnih krajih delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho.

Plitev ciklon se iznad zahodnega Sredozemlja pomika proti Italiji. Vremenska fronta se zadržuje nad osrednjim Sredozemljem, severozahodnim Balkanom in srednjo Evropo. Od juga doteka k nam topel in vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj