Na vsebino

Dobrodelna akcija D(r)oživetja – šole peke z naravnim kvasom

Dragi prijatelji, čas v katerem se trenutno nahajamo in posledično situacije, ki jih vsakodnevno doživljamo in se z njimi srečujejo, niso najbolj rožnate za vse.

Ekipo D(r)oživetja je pretresla novica prijatelja iz istoimenske skupine, ki je v objavi zaprosil za pomoč: za hrano za lačne otroke. V d(r)oživetju si res želimo, da bi bila prav vsaka slovenska miza vedno polna in zato smo se odločili, da priskočimo na pomoč vsem tistim, še posebno pa družinam z majhnimi in šoloobveznimi otroki, ki si zaradi trenutne krize ne morejo privoščiti dnevnega toplega obroka.

Takoj smo stopili v akcijo in Ekipa D(r)oživetja je skupaj s svojimi prijatelji pripravila
D(r)oživeto knjižico - polno receptov z drožmi.

Cena knjižice bo 5,00 eur. Knjižica vsebuje recepte za kruh in slane ter sladke dobrote pripravljene z drožmi.

Naročila za knjižico SO ODPRTA na elektronskem naslovu: [email protected]
Po prejetem plačilu, z naslednjim tednom prejmete nazaj na svoj elektronski naslov izvod PDF knjižice receptov.

Vsa zbrana sredstva od prodaje bomo namenili Humanitarnemu društvu Hrana za življenje - Food for Life Slovenia, ki skrbi za družine ki svojim najbližjim ne morejo zagotoviti tako polne mize, kot jo imamo sami.

Za vašo pomoč se vam že v naprej iskreno in iz srca zahvaljujemo in verjamemo, da lahko skupaj »spečemo kruh« v kar se da veliko slovenskih kuhinjah.

Vir: Ekipa D(r)oživetje
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj