Na vsebino

Dobrodelni pohod v enoti Loka

V petek smo v vrtcu Loka stari del v sklopu praznovanja pomladi izvedli dobrodelni pohod, katerega so se udeležili otroci s svojimi starši, bratci, sestricami… Ideja za dobrodelni pohod se je porodila v mesecu septembru na svetu staršev.

Starejši otroci smo se sprehodili skozi mesto na Griček, kjer smo s starši in vzgojiteljicami opravljali različne plesne, gibalne in pevske naloge in na koncu poiskali skriti zaklad.

Mlajši otroci smo s svojimi starši in vzgojiteljicami odšli na sprehod do bližnjega gozda. Na posameznih postajah smo opravljali različne naloge. Starši so z navdušenjem sodelovali pri izvajanju posameznih nalog. Pri prvi nalogi smo poleg petja in plesa doživeli pravi hip-hop ples Jakoba in njegovega bratca. Pri drugi nalogi so zapeli pesem »Jaz pa grem na zeleno travco« in nabrali rožico za svojo mamico ob materinskem dnevu. Zadnja naloga pa nas je pripeljala do skritega zaklada.

Ob druženju, petju in plesu smo preživeli čudovito popoldne, katerega smo združili še z noto dobrodelnosti. S prostovoljnimi prispevki so starši otrok zbrali 291,20 €, katere bomo namenili nakupu skirojev.

Staršem se za podarjena sredstva zahvaljujemo.

Vir: Vrtec Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj