Na vsebino

Dopoldne delno jasno, popoldne se bo od juga pooblačilo, zvečer bo ponekod v južni in zahodni Sloveniji občasno rahlo deževalo

Ponoči in zjutraj bo na zahodu in v višjih legah delno jasno, drugod bo oblačno ali megleno. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Jutranje temperature bodo od 1 do 6, v alpskih dolinah do -2, na Primorskem okoli 9 °C.

Jutri bo po nižinah osrednje in vzhodne Slovenije megla ali nizka oblačnost. Drugod bo zjutraj in dopoldne delno jasno, popoldne se bo od juga pooblačilo. Zvečer bo ponekod v južni in zahodni Sloveniji občasno rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem do 17 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo v krajih severno do nas delno jasno in zjutraj ter dopoldne megleno. Drugod bo pretežno oblačno, v krajih južno od nas bo občasno deževalo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna burja.

Obeti

V noči na ponedeljek in v ponedeljek čez dan bo pretežno oblačno, ponekod v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Burja na Primorskem bo v ponedeljek zjutraj ponehala. V torek bo na vzhodu sončno, drugod pretežno oblačno. V hribovitem svetu zahodne Slovenije bo rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter. V sredo bo oblačno, popoldne se bo dež okrepil in razširil na večji del Slovenije.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj