Na vsebino

Drugačne pravljice in Juri Muri v Afriki

V Knjižnici Črnomelj že od leta 2009 pripravljamo projekt »Drugačne pravljice«, kateri je namenjen otrokom in mladini s posebnimi potrebami. Projekt poteka v sodelovanju z VDC Črnomelj in OŠ Milke Šobar Nataše, srečanja pa potekajo s skupino varovancev v delovni enoti, bivalni enoti in enoti Vinica ter s skupino učencev iz OŠ Milke Šobar Nataše. V letošnjem letu smo se z vsako skupino posebej srečevali od oktobra pa vse do aprila, danes pa smo v knjižnici pripravili zaključno srečanje. Namen le-tega je, da se še zadnjič v šolskem letu in predem odhitimo na počitnice ter dopuste, vsi skupaj srečamo, družimo, izmenjamo prijetne izkušnje in dogodivščine, katere so se nam pripetile tekom leta. Letošnje srečanje je bilo še posebej lepo in zanimivo, kajti obiskali so nas učenci iz lutkovnega krožka iz OŠ Mirana Jarca Črnomelj, kateri deluje pod mentorstvom učiteljic Alenke Mravinc in Margarete Andrišević, ter nam predstavili lutkovno igrico Juri Muri v Afriki.
Tudi tokrat pa so udeleženci in tudi njihovi mentorji, prejeli zahvale za sodelovanje in gostoljubje, katerega nam nudijo.
Poslovili smo se v prijetnem vzdušju, veselju in z lepimi željami do ponovnega srečanja.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj