Na vsebino

Drugi del počitniškega tabora v HSD Črnomelj

Avgust se je prevesil v drugo polovico. To je tudi čas, ko se naši prostori spet napolnijo z otroškim živžavom in smehom. V tem tednu smo pričeli z drugim delom Otroškega počitniškega tabora. Na torkov deževni dan so se zbrali otroci željni novih dogodivščin. Otroci, ki so pri nas prvič, so se hitro vklopili v družbo. Že zjutraj nas je obiskala prostovoljka Maja, ki jim je prebrala pravljico Janček ježek, nato so se pogovarjali o prebrani in ostalih pravljicah. Čas do kosila so otroci preživeli ob igranju monopolija. Po kosilu so si s Sanjo izdelali čebelico.

Sreda je bila že od jutra v sproščujočem vzdušju. Ko smo se zjutraj vsi zbrali, smo se odpravili na Griček, kjer smo se družili z Zdenko ob jogi. Ampak to ni bilo kar tako. V senci, pod krošnjami starih dreves smo bosi tekli po travi, se lovili in vzganjali norčije. Zdenka nam je na zanimiv način, skozi igro, predstavila jogo. Z gibi telesa smo skozi živalski svet prišli tudi do "pozdrava soncu". Otrokom je bila delavnica všeč, saj so prav vsi ves čas sodelovali. Utrujeni in lačni smo se vrnili v Hišo, kjer nas je že čakala fina blitvina juhica in velikoo palačink. Po kosilu smo čas do prihoda staršev preživeli ob petju in igri.

Vir: HSD Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj