Na vsebino

Društvo podeželske mladine Metlika z Naj projektom 2020

Društvo podeželske mladine Metlika se je v preteklih tednih močno borilo za naziv NAJ PROJEKT 2020, organiziran s strani Zveze slovenske podeželske mladine. V izboru, ki je letos potekal nekoliko drugače, so tekmovali s predstavitvenim videom - Belokranjska pravljica. Glasovanje za Naj projekt je bilo sestavljeno iz glasovanja strokovne komisije ter iz spletnega glasovanja. S slednjim so prejeli preko 2600 glasov, kar je skupaj z najboljšo oceno s strani komisije prineslo 1. MESTO in naziv NAJ PROJEKT 2020.

S ponosom se lahko pohvalijo, da je naziv Naj projekta v celotni Sloveniji, pridobilo ravno edino belokranjsko društvo podeželske mladine. Ponosni so, da so del belokranjskega podeželja, da predstavljajo našo regijo z vsemi močmi in znanjem, ki ga premorejo in to širijo po celotni Sloveniji.

Poleg časti in ponosa, ki so ga pridobili z nazivom, so si prislužili tudi vrhunsko nagrado - Ekskurzijo v Strasbourg in ogled Evropskega parlamenta s strani evropskega poslanca Franca Bogoviča, degustacije v vinski kleti in ogled francoskih kmetij. Laskavi naslov nosilcev Naj projekta Zveze slovenske podeželske mladine bodo imeli kar 2 leti. Ta čas bi radi v največji meri izkoristili za razvijanje društva, kot edinega aktivno ohranjenega v Beli krajini ter s tem širili prepoznavnost društva in naše regije. Ob tem bi se radi zahvalili vsem, ki so v projektu sodelovali, podpirali društvo, oddali glasove in jih s tem pripeljali do zmage.

Zmagovalni video »Belokranjska pravljica« si lahko ogledate TUKAJ.

Vir: DPM Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj