Na vsebino

Dve izobraževanji za vinogradnike

Spoštovani vinogradniki!

Vabimo vas, da se pridružite tečajema, namenjenima predstavitvi sveta vina širšemu občinstvu ter pridobitvi certifikata, ki je eden od pogojev za doseganje odločbe za lastno stekleničenje vina. Na Kmetijsko gozdarskem zavodu so za vas pripravili naslednji dve izobraževanji:

1. Tečaj iz osnov vinarstva za donegovanje in ustekleničenje vina

Trajanje: 42 ur, Cena: 210,00 EUR + DDV, Minimalno 20 udeležencev.

2. Tečaj iz senzorične analize vina

Trajanje: 20 ur, Cena: 140,00 EUR + DDV, Minimalno 20, maksimalno 25 udeležencev.

Podrobnosti:

Tečaj iz osnov vinarstva za donegovanje in ustekleničenje vina zajema 42 pedagoških ur. Predavatelji so iz Kmetijsko gozdarskega zavoda Novo mesto, Inšpektorata RS za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Kmetijskega inštituta Slovenije, Biotehniške fakultete in enologi s področja vinorodne dežele Posavje. Ob koncu tečaja je preizkus znanja s podelitvijo potrdil.

Tečaj iz senzorične analize vina je odlična priložnost za seznanitev z novejšimi tehnologijami v pridelavi vina, predvsem v povezavi z senzorično zaznavo in pokušanjem vina. Izobraževanje zajema 20 pedagoških ur. Predavatelji so iz Kmetijsko gozdarskega zavoda Novo mesto, Kmetijskega inštituta Slovenije in Biotehniške fakultete iz Ljubljane.

Zainteresirani kandidati naj se prijavijo čim prej oziroma do konca decembra 2023 na:e-naslov: [email protected] ali pisno na KGZS-Zavod Novo mesto, Ivanka Badovinac, Šmihelska cesta 14, 8000 Novo mesto.

Pri prijavi navedite: Ime in priimek, naslov stalnega bivališča in telefonsko številko in rojstne podatke (dan, mesec, leto, kraj).

Za dodatne informacije pokličite na 07/373-05-77 ali 051 338 213 (Ivanka Badovinac) ali pišite na [email protected].

Vir: Društvo vinogradnikov Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj