Na vsebino

E-Qalin certifikat za DSO Metlika

V Domu starejših občanov (DSO) Metlika so izbrali pravo pot in zaradi aktivnega soustvarjanja vseh vključenih prejeli mednarodni certifikat kakovosti po modelu E-Qalin. Kljub prenovi prostorov in z njo povezanimi občasnimi nevšečnostimi, je za stanovalce lepo poskrbljeno, zaposleni pa se znajo pošaliti in so mojstri praktičnih rešitev. Plemenite vrednote podeželja v DSO Metlika še kako živijo.

E-Qalin je obsežen, inovativen in dinamičen sistem spremljanja kakovosti za domove za starejše. Bistvo projekta je naravnanost na stanovalce, na njihove vrednote in vrednote po »kakovosti življenja«, naravnanost na zaposlene, na obstoječe vire, na rezultate ter na strukture in procese.

Pri modelu spremljajo in izboljšujejo procese, postopke in ravnanja na področju petih vidikov: stanovalci, zaposleni, vodstvo, okolje in učeča se organizacija. Sistem ne pomeni zgolj zagotavljanja višje kakovosti storitev samo za stanovalce, temveč tudi dodatno motivira zaposlene.

Vir: E-Qalin

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj