Na vsebino

Film Mia in beli lev za "Megakvizovce"

MEGA kviz je moderna oblika knjižnični-informacijskega opismenjevanja, katerega organizacijsko in strokovno vodi Mestna knjižnica Ljubljana, Pionirska-center za mladinsko književnost in knjižničarstvo, v sodelovanju s Sekcijo za izobraževanje in komuniciranje pri Skupnosti muzejev Slovenije in, v letošnjem letu, z Narodno galerijo, splošnimi knjižnicami in osnovnimi šolami.

Projekt poteka v šolskem letu, od oktobra do maja, in je primeren za učence drugega in tretjega triletja osnovne šole.

Letošnji Mega kviz je bil že trinajsti po vrsti in naslov le tega je bil NA, ROD, NA! GALERIJA!; posvečen stoti obletnici Narodne galerije.

Učence – reševalce Mega kviza, je Knjižnica Črnomelj v sredo, 5. junija 2019, povabila v Kulturni dom Črnomelj na ogled mladinskega pustolovskega filma Mia in beli lev. Film je bil res čudovit, čustven in poučen. Bili smo priča nenavadnemu prijateljstvu med uporno deklico Mio in belim levom ter njunemu popotovanju po južnoafriški savani ter iskanju varnega kraja, kjer bi beli lev lahko svobodno živel.

Hvala obiskovalcem, reševalcem Mega kviza in njihovim mentorjem za obisk in ogled filma.

Zaposleni v Knjižnici Črnomelj vam želimo uspešen zaključek šolskega leta in čim lepše počitnice. Obiščite nas, sposodite si kakšno »dobro« knjigo in se pridružite bralno-spodbujevalnemu projektu Poletavci-poletni bralci. Več o projektu najdete na spletni strani Knjižnice Črnomelj.

Srečno!

Vir: Knjižnica Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj