Na vsebino

Gasilski tabor, sobota

Po deževni noči smo se zbudili v oblačno jutro in temperatura je bila ravno pravšnja za krajši pohod v okolici Radenc. Na obisk so prišli tudi naši prijatelji iz Lokostrelskega kluba Paradoks, ki so nam prijazno predstavili osnove lokostrelstva ter nam s svojo opremo omogočili, da se tudi mi preizkusimo v tej športni panogi. Za piko na i sobotnega dopoldneva pa je poskrbel posebni gost Jernej Kozan, zmagovalni slovenski talent 2015, ki nam je zaplesal dve točki in tudi predstavil svojo pot do uspeha. Jernej se je tudi preizkusil v streljanju z lokom in skupaj smo ugotovili, da je tudi v tem zelo dober.

Popoldne smo se spet posvetili družabnim igram. Pomerili smo se v poligonu, ki je zajemal prenosu krompirja z žlico, skakanje v vreči, svojo moč pa smo pokazali v vlečenju vrvi. Obiskal pa nas je tudi kočijaž Jože Rom, ki nas je s svojo kočijo zapeljal na panoramsko vožnjo po okolici Radenc.

Vir: GZ Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj