Na vsebino

Grajski atrij je napolnil smeh

ČrnFest se nadaljuje - včeraj je bil na sporedu že tradicionalni stand-up večer, ki vsako leto napolni grajski atrij do zadnjega kotička.

Tokrat nas je obiskal Goran Vugrinec - soustanovitelj in stand-up komik hrvaškega kolektiva Lajnap Comedy. Goran prihaja iz Zagreba, za seboj pa ima že več kot 700 nastopov iz širše okolice - nastopal je po skoraj celotni Hrvaški, Beogradu, Sarajevu in Mostarju, nasmejano in zadovoljno občinstvo pa je pustil za seboj tudi na ČrnFestu.

Da je bil njegov nastop več kot smešen, je moč zatrditi na podlagi veliko bučnih aplavzov iz publike, ter pozitivnih komentarjih obiskovalcev. Goran pa je na koncu svojega nastopa izpostavil svoje spoštovanje in zahvalnost mladim organizatorjem ČrnFesta.

Gledališko noto bo danes ob 20:30 na ČrnFestov oder prinesla psihološka monodrama Money Power Glory, delo ustvarjalca Jakoba Adamiča Šemeta, ostale dogodke pa preverite v Odeonovem koledarju.

Vir: KBŠ

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj