Na vsebino

Grajski atrij kuharsko ogrela Veganika in glasbeno razgrela skupina Teo Collori & Momento Cigano

Včeraj je v črnomaljskem grajskem atriju potekala veganska kuharska delavnica z Veganiko, kjer so udeleženci spoznali priprave različnih jedi, ki so jih na koncu tudi degustirali. Zvečer pa je skupina Teo Collori & Momento Cigano preigravala mešanico romske glasbe in plesnega swinga.

Na koncertu so obiskovalci lahko uživali v vrhunski glasbi akademskih glasbenikov ob manjši pogostitvi, ki je obiskovalce popeljala v obdobje salonov, cigar, čarlstona in lakastih čevljev. Kako je večer izgledal, si lahko ogledate v fotografijah (avtor: AvLab).

Danes pa se bo grajski atrij iz obdobja salona pretvoril v alternativno sceno, saj bo odmeval zvok skupin U$IŁ, Suzi Soprano in The Mint. V, iz strani športnih navdušencev, težko pričakovani soboti, nas čaka dogodek v Primostku v Big Berryu Gravity Challenge (Dudes vs. Gravity), kjer bodo obiskovalci lahko plezali po prvi plezalni steni na reki. Na plezalni steni bo potekalo tekmovanje v deep-water soloing, ki bo v takšni obliki potekalo prvič pri nas. Zvečer pa sledi koncert skupin TBF in Koala Voice (vstopnina dijaki in študenti 5, ostali 8).

Vabljeni!

Program in dogajanje med festivalom lahko spremljate na našem FB profilu, spletni strani in Instagram profilu.

Vir: Klub belokanjskih študentov

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj