Na vsebino

Hojte k nam po znanje!

Na Zavodu za izobraževanje in kulturo Črnomelj – enoti ljudska univerza smo danes pripravili predstavitev izobraževalne dejavnosti. V okviru dogodka Hojte k nam po znanje so se predstavili študijski krožki, računalniško izobraževanje, osnovna šola za odrasle (OŠO), Univerza za tretje življenjsko obdobje (UTŽO) in program Socialna aktivacija.
Udeleženci so, skupaj z mentorji, predstavili kaj se učijo in ustvarjajo v okviru svojih izobraževalnih programov. Članice UTŽO so pripravile razstavo vezenih, kvačkanih, pletenih in šivanih izdelkov. Udeleženci v OŠO so se učili o zdravi prehrani in prikazali pripravo sadnih napitkov. Udeleženci programa socialna aktivacija so šivali, izdelovali antistresne žogice in naravne svečke. V okviru računalniškega tečaja so se udeleženci preizkusili v kvizu o varni rabi interneta, člani študijskega krožka pa so predstavili dvojezično slovensko-angleško zbirko zgodb Poljanska dolina ob Kolpi – dolina zgodb.
Veseli bomo, če se nam pridružite pri soustvarjanju izobraževalnih programov in vseživljenjskemu učenju.

Kratki utrinki z današnjega dogodka pa tudi v video posnetku TUKAJ.

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj