Na vsebino

Hot Thunder postavili Semič na noge

Kulturni center Semič že tradicionalno prireja Poletne večere, kjer se predstavijo društva, skupine in posamezniki. V petek je na ploščadi pred Kulturnim centrom nastopila mlada skupina Hot Thunder.

Glasbena skupina je začela delovati v mesecu oktobru. Hot Thunder sestavljajo trije mladi fantje, polni rockerske energije: Matic Pašič, Nejc Pašič in Gašper Denčič. Vsi so obiskovali glasbeno šolo v Črnomlju. Matic je zaključil šest let klavirske harmonike in pet let solo petja ter je samouk na kitari in bobnih. Gašper je letos končal šesto leto kitare in vpisal še dve leti solfeggia. Nejc pa je končal šest let kitare in letos zaključil prvo leto solo petja.

Zaigrali so 11 priredb znanih izvajalcev, kot so Nirvana, Big foot mama, Plavi orkestar in Chuck Berry. Glasbena izvedba je bila tako dobra, da so obiskovalce postavili na noge in vsi so peli z bandom v en glas!

Poletni večeri se bodo v Semiču nadaljevali 21. julija ob 20. uri, ko se bodo na ploščadi predstavili Semiški klobukarji s koncertom "Ko pridem jaz k tebi ponoč". Ravno tako bodo Poletni večeri na sporedu 18. avgusta ob 21. uri s projekcijo filma To so gadi.

Vir: KC Semič, Občina Semič, foto: Uroš Novina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj