Na vsebino

Huda poškodba potnice; pretep med člani družine

Minulo soboto okoli 14. ure se je zgodila prometna nesreča na Cankarjevi cesti v Metliki. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 48-letni voznik osebnega avtomobila v naselju zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v betonski podporni zid.

38-letno potnico, ki je sedela na prednjem sedežu in je v trčenju utrpela hude telesne poškodbe, so reševalci oskrbeli ter odpeljali v bolnišnico. Povzročitelj se je v nesreči lažje poškodoval.

Poškodovan v pretepu

Črnomaljski policisti so prav tako v soboto v dopoldanskih urah posredovali zaradi pretepa med družinskimi člani v zasebnem prostoru na območju Semiča. Vzpostavili so javni red in mir ter ugotovili, da je zaradi spora 35-letni moški s kovinsko palico udaril 34-letno oškodovanko. 36-letni moški je poskušal žensko zaščititi, storilec pa je proti njemu zamahnil z nožem in ga poškodoval po roki.

Na kraj dogodka so poklicali zdravnico, ki je oskrbela poškodbe. Zoper 35-letnega osumljenca bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi storitve kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe.

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj