Na vsebino

Ilinka Todorovski je izgubila mesto urednice Tarče

Urednica oddaje Tarča na RTV Slovenija Ilinka Todorovski se mora posloviti, je sklenilo vodstvo javne televizijske hiše, poročajo danes v Slovenskih novicah. Naj spomnimo: Tarča je v zadnjih dveh oddajah obravnavala domnevne nepravilnosti in visoke provizije pri nakupu zdravstvenih pripomočkov in med drugim razkrila, da se s tovrstnim biznisom ukvarja tudi brat vodje specializiranih tožilcev Harija Furlana.

Zvečer je na facebooku vse skupaj komentirala kmalu bivša urednica Ilinka Todorovski in ocenila, da gre za valjar slabih odločitev, ki je »dolgo lomil Tarčo – povozil Boštjana, odstranil Jasmina, zdesetkal ekipo, oddaji vzel voditeljski obraz, utrdil standard »od torka do četrtka« … –, zakaj ne bi šlo enkrat spet na bolje?«

17. novembra je Ilinka na svojem FB profilu zapisala:

"Kako ponosna sem na ekipo EkstraVisorja, na Mateja Cankar, Neža Steiner, Vanja Gligorović, Anže Zabukovšek - z Lidijo Hren na čelu. Kakšno veselje je biti zraven pri tako prebojnem projektu! Čestitke novinarkama Erika Žnidaršič in Bredi Štivan Bonča. Zdaj pa naprej, v nove zmage.
Za zamudnike pa: Tarča o tem, kako bolnišnice naš denar mečejo skozi okno v dobaviteljske žepe, to oddajo pa res morate videti. V arhivu TV SLO ali v soboto dopoldne v ponovitvi na TV SLO1." ali pa kar TUKAJ.

Vir: Slovenske novice
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj