Na vsebino

Iščem dobre ljudi ...

Pozdravljeni, zaenkrat se nimam pravega imena, zato me kličejo kar Muc. Na svet sem prišel v življenje potepuškega mačkona in kot vsi veste, da nam mačkom takšno življenje ni naklonjeno. Leto in pol sem se potikal po raznih kompostnikih iskal hrano, vsak večer primerno ležišče, da preživim noč. Vsak dan je bil enak in v upanju, da najdem dobre lastnike, ki me bodo razvajali sem se začel sprehajati okoli hiš v bližini glavne ceste. Bilo mi je lepo, dokler me ni zbil avto in zlomil mojo tačko. Zelo me je bolelo, pa tudi dihati nisem mogel, hvala bogu so me našli dobri ljudje, ki so mi obljubili, da bom ozdravel. Najprej sem bil v hudem šoku, a sem se pomiril in ugotovil, da mi hočejo samo dobro. Peljali so me na kliniko, kjer so mi popravili mojo prepono, da lahko spet normalno diham. Sedaj okrevam po prvi operaciji in se pripravljam na kastracijo ter operacijo tačke, ki se je že veselim ob enem pa vem da me čakata vsaj dva meseca okrevanja, zato iščem dobre ljudi, ki bi mi hoteli ponuditi stalni ali vsaj začasni dom in skrbeli zame, saj me v torek odpustijo z veterinarske klinike. Neizmerno vam bom hvaležen in vas razvajal s svojo mačjo ljubeznijo. Zelo rad bi šel v dom rešiteljev, a žal imajo velikega psa, s katerim se ne ujamem. Želim si da bi svoje življenje nadaljeval v mirnem okolju, z dobrimi ljudmi in brez hitrih avtomobilov.

Prosim, da objavo delite, da se čimprej najde primeren dom in začnem okrevati v miru.

Tisti, kateri bi me vzeli v svoj dom zraven dobijo hrano, deko in tudi pesek ter mačji wc, pa tudi vso potrebno pomoč. Če si me kdo želi , naj prosim kontaktira mojega rešitelja na FB!

Zahvaljujem se vsem, ki ste pripomogli k temu, da bom lahko spet hodil in normalno dihal. Hvala!

Vir: Muc

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj