Na vsebino

Izmenjava dobre prakse v Pivovarni Vizir

V družinskem podjetju Pivovarna Vizir je danes potekalo poslovno srečanje z izmenjavo dobre prakse.

Poslovno srečanje z izmenjavo dobrih praks je bilo namenjeno mikro, malim in srednjim podjetjem in podjetnikom ter fizičnim osebam - potencialnim podjetnikom iz regije JV Slovenija. Obiskovalci so si najprej ogledali proizvodnjo družinskega podjetja, potem pa prisluhnili kratkemu predavanju o proizvodnem procesu in razvoju podjetja.

Brez vodene degustacije v pivovarni seveda ni šlo, saj proizvodnja piva raste iz leta v leto, s tem pa tudi kvaliteta in širok spekter piv. Temelj podjetja tako tvori zadovoljna in zagnana delovna ekipa, ki s svojo energijo premika meje in gradi stabilno in uspešno podjetje.

Denis Imširovič o pivovarni Vizir: TUKAJ.

Vizir je tudi prva slovenska craft pivovarna, ki nudi storitev varjenja piva za ostale blagovne znamke pod lastnim receptom. Tako v pivovarni varijo tudi poslovni partnerji, skupaj z njimi pa uspešno dvigujejo kulturo pitja piva v Sloveniji in širijo ljubezen do piva izven naših meja.

Eno od piv, ki so ga varili za druge, je bilo tudi pivo znamke Komunajzer, katerega blagovno znamko pa so, kot pravi Denis Imširovič, odkupili in ga zdaj varijo in tržijo pod svojo etiketo: TUKAJ.

Vir: Pivovarna Vizir

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj