Na vsebino

Objavljen osnutek sprememb in dopolnitev OPPN Tris Kanižarica

Občina Črnomelj vodi pripravo tretjih sprememb in dopolnitev občinskega podrobnega prostorskega načrta Tehnološko razvojnega industrijskega središča Kanižarica (v nadaljevanju osnutek SD OPPN 3). Predmet SD OPPN 3 je sprememba namenske rabe prostora in določitev prostorsko izvedbenih pogojev, ki bodo omogočali umestitev prostostoječe fotonapetostne elektrarne na jugozahodnem razvrednotenem delu industrijske cone TRIS Kanižarica. Podrobna vsebina osnutka je na voljo na tej povezavi.

Osnutek OPPN je namenjen zgodnji komunikaciji z javnostmi in pridobivanju predlogov ter usmeritev na prostorske ureditve, na podlagi katerih bo osnutek smiselno dopolnjen. Prav tako bo dopolnjen tudi s pridobljenimi mnenji nosilcev urejanja prostora. Za dopolnjen osnutek bo izvedena javna razgrnitev in obravnava, o katerih bo javnost pravočasno obveščena.

Na objavljeni osnutek je v času javne objave možno podati predloge in usmeritve, ki jih lahko pošljete do vključno srede, 3. aprila 2024, po elektronski pošti na naslov [email protected] (s pripisom št. zadeve 3503-0001/2024) ali pisno na naslov: Občina Črnomelj, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj ali osebno v prostorih Občine Črnomelj v pisarni št. 21 ob delovnikih v času uradnih ur občinske uprave.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj