Na vsebino

Javna razgrnitev podrobnega prostorskega načrta TRIS Kanižarica

Trenutno poteka javna razgrnitev dopolnjenega osnutka sprememb in dopolnitev občinskega podrobnega prostorskega načrta TRIS Kanižarica (v nadaljevanju: SD OPPN), in sicer od 7. februarja 2022 do vključno 8. marca 2022 v prostorih Občine Črnomelj, soba št. 21, ob delavnikih v času uradnih ur občinske uprave. Na povezavi TUKAJ je dostopna elektronska oblika SD OPPN.

Javna obravnava dopolnjenega osnutka SD OPPN bo v sredo, 16. februarja 2022 ob 15.30 v sejni sobi Občine Črnomelj.

Pripombe lahko pošljete na naslov: Občina Črnomelj, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj, z oznako »Javna razgrnitev SD OPPN – pripombe-TRIS«.

Pripombe in mnenja bo možno podati samo v času trajanja javne razgrnitve. Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo teh podatkov v javno objavljenih stališčih do pripomb. Osebe, ki ne želijo, da se v stališču objavijo imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti. Osebni podatki se bodo zbirali in obdelovali v skladu s 56. členom ZUreP-2, le za namen uveljavitve razgrnjenega SD OPPN in bodo varovani v skladu s Splošno evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in ostalimi predpisi, ki urejajo področje varovanja osebnih podatkov.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj