Na vsebino

Javni poziv za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Bela krajina

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semičobjavlja javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v podjetniški inkubator(inkubiranci) in za vključitev v coworking prostor v enotah Podjetniškega inkubatorja Bela krajina:
1. Stratus, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj
2. TRIS Kanižarica, Kanižarica 41, Črnomelj
3. Stara lekarna, Kolodvorska 23 a, Črnomelj

S pozivom omogočamo najem (inkubiranci):
- pisarniškega prostora v enoti Stratus (23,72 kv. m.)
- dveh pisarniških prostorov v enoti TRIS Kanižarica (50,2 kv. m. in 31,2 kv. m.)
- dveh prostorov v enoti Stara lekarna v skupni površini 67,8 kv. m.

Rok za oddajo prijav za redno članstvo v podjetniškem inkubatorju na ta javni poziv je 14. 03. 2018. Odpiranje vlog bo potekalo v roku 10-ih delovnih dni od prejema vlog. O sprejemu bo odločala Komisija, ki bo podala svoje mnenje. Kandidat bo o rezultatih obveščen najpozneje 7 dni od odpiranja vlog.

Pozivamo tudi k vključitvi v coworking prostor Podjetniškega inkubatorja Bela krajina. Coworking ali sodelo je način dela, ki vključenim posameznikom in podjetjem omogoča, da si občasno ali stalno delijo »sodelovni« prostor z drugimi ustvarjalci iz svoje ali sorodnih panog. Kandidati lahko oddajo vlogo za člane vključene v coworking prostor, ki je priloga tega razpisa. Za članstvo za vključitev v »coworking« prostor je rok neomejen. Kandidati se lahko vključujejo skladno z razpoložljivim prostorom.

Dokumentacija je na voljo na spletni strani TUKAJ.

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj