Na vsebino

Javni razpis sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini

Javna agencija SPIRIT Slovenija je v Uradnem listu RS št. 24/2017 z dne 12.5.2017 in na spletnih straneh objavila Javni razpis sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017 – tokrat Javni razpis velja samo za operacije, ki se še niso zaključile pred 1. 6. 2017 oziroma pred oddajo vloge, bodo pa zaključene do konca leta 2017.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017 (v nadaljevanju: operacija). Mednarodni sejem mora biti vpisan v bazi www.expodatabase.com ali v bazi www.auma.de, hkrati pa mora imeti več kot 10% tujih razstavljavcev med vsemi razstavljavci.

Upravičeni so stroški nastopa na individualnih sejmih v tujini v letu 2017, ki se uveljavljajo v obliki pavšalnih zneskov. Višina pavšalnega zneska za posamezno operacijo znaša 8.762,00 EUR. V primeru pavšalnih zneskov so vsi stroški ali del stroškov operacije povrnjeni na podlagi vnaprej določenega pavšalnega zneska v skladu z vsemi vnaprej določenimi določbami o dejavnostih in/ali rezultatih, ki so določeni v pogodbi o sofinanciranju. Končni znesek nepovratnih sredstev je plačan na podlagi v celoti doseženega fizičnega zaključka operacije, ustrezno potrjenega s strani upravičencev in preverjenega s strani SPIRIT Slovenija, brez potrebe za utemeljitev dejanskih stroškov.

Obdobje upravičenih aktivnosti, ki so podlaga za povračilo stroškov je od oddaje vloge do 31. 12. 2017. Operacije (sejemski nastop), ki bi se fizično zaključile pred 1. 6. 2017 oziroma pred oddajo vloge, niso upravičene do sofinanciranja.

Rok za oddajo vlog je ­­­­13. 6. 2017.

Vsi potrebni podatki in navodila ki bodo omogočila izdelavo popolne in pravilne vloge za dodelitev sredstev, so navedeni v Razpisni dokumentaciji, ki bo od dne objave javnega razpisa dalje dosegljiva na spletni strani SPIRIT Slovenija www.spiritslovenia.si.

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj