Na vsebino

Jesen v Beli krajini bo okusna!

''Moji belokranjski prijatelji, številni ekološki pridelovalci hrane, vinogradniki, gostilničarji, skrbijo za mavrico okusov.'' - Dr. Dušan Plut

Poletje se počasi bliža h koncu! A to še ne pomeni konec sezone v Beli krajini – ravno nasprotno! Jesen v Beli krajini je očarljiva in vabi na številne pohode, kolesarske ture, vinske degustacije mladega vina in kulinarične večere!
Letos bodo Okusi Bele krajine potekali skozi celotno jesen. Prvi kulinarični večer se bo odvil v soboto, 9. 9. 2023 ob 19. uri, na terasi Kampa Bela krajina v Podzemlju. Pogled na Kolpo, kozarec izbranega vina in tri hodni menu v dobri družbi kar kliče po rezervaciji mize! Večer bo glasbeno popestril duet Marka Simčiča in Ivone Begović.

Letošnji jesenki meniji bodo začinjeni s ščepcem energične Anje Fir, ki je od julija ambasadorka zanamke Belokranjsko. Anja bo z našimi certificiranimi gostinci sodelovala pri pripravi menuja, prisotna pa bo tudi na vseh dogodkih.
Cena menija znaša 30 €, na voljo bo izbrana vinska spremljava (doplačilo).

Z Okusi Bele krajine nadaljujemo v petek, 29. 9. 2023, ob 19. uri v Gostilni Müller. Po oktobrskem premoru boste srčno stran krožnika lahko okušali v soboto,18. 11. 2023, ob 18. uri v Gostišču Kapušin in v soboto, 25. 11. 2023, ob 17.uri v Gostišču Veselič.

Dobrodošli in dober tek!

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj