Na vsebino

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo

Zvečer bo še oblačno z občasnim dežjem in krajevnimi nalivi, ponoči pa bodo padavine oslabele in marsikje tudi ponehale. V osrednjih krajih se bo delno zjasnilo, ponekod po kotlinah bo nastalo nekaj megle. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13 °C..

Jutri bo na zahodu pretežno oblačno, drugod pa delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. V zahodni Sloveniji bo občasno deževalo, drugod bodo predvsem sredi dneva in popoldne nastajale krajevne plohe. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 19 °C.

V sredo, četrtek in petek se bo nadaljevalo nestanovitno vreme. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte.

Nad srednjo Evropo, Alpami in severnim Sredozemljem je ciklonsko območje. Vremenska fronta se ob jugozahodnih višinskih vetrovih počasi pomika prek Slovenije. Za njo bo k nam pritekal nekoliko hladnejši zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj