Na vsebino

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, občasno bodo manjše padavine, pri nas bo še pihal zahodni veter

Zvečer in sprva ponoči bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami. Do jutra se bo delno zjasnilo, le v severih krajih bo še bolj oblačno. Ponekod bo pihal veter zahodnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo v severni Sloveniji od 2 do 5, drugod od 6 do 12 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, občasno bodo manjše krajevne padavine. V južni polovici Slovenije bo še pihal zahodni veter, na Štajerskem in v Pomurju pa severozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo v alpskih dolinah okoli 7, drugod od 10 do 16 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo v krajih severno od nas še precej oblačno s občasnimi padavinami, drugod bo večinoma sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri.

Obeti

V sredo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bodo manjše krajevne plohe. V četrtek bo sončno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. V noči na petek bo prehodna pooblačitev s kratkotrajnimi padavinami, v petek pa bo spet povečini sončno.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj