Na vsebino

Jutri bo deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo, najvišje temperature bodo od 17 do 21

Zvečer in v prvem delu noči bodo še padavine, deloma nevihte s krajevno močnejšimi nalivi. V drugem delu noči bodo padavine ponehale, delno se bo razjasnilo. Veter bo postopno oslabel. Jutranje temperature bodo od 7 do 13, ob morju okoli 15 °C.

Jutri bo deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem v hribovitem svetu zahodne Slovenije bo občasno nekaj dežja, kakšna ploha pa bo možna tudi v osrednji in južni Sloveniji. Še bo pihal jugozahodnik, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, le na severozahodu bo nekoliko hladneje.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo padavine in nevihte večinoma ponehale. Še bo pihal jugozahodni veter.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. V hribovitem svetu bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, ob severnem Jadranu jugo.

Obeti

V ponedeljek zjutraj se bodo padavine na zahodu okrepile in zajele tudi osrednjo in južno Slovenijo. Popoldne se bo delno zjasnilo. V torek bo deloma jasno, le v hribovitih krajih na zahodu bo možna kakšna ploha. Oba dneva bo pihal jugozahodni veter. V sredo bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo.

Opozorila

Zvečer in v prvem delu noči so še možni močni krajevni nalivi.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj