Na vsebino

Jutri bo na jugozahodu povečini oblačno, zjutraj od 5 do 11, čez dan od 12 do 19 °C

Zvečer in ponoči se bo prehodno povsod pooblačilo. Ponekod na Notranjskem in na severovzhodu bo pihal okrepljen jugozahodnik. Na Kočevskem lahko pade kakšna kaplja dežja. Najnižje jutranje temperature bodo v zatišnih legah okoli ledišča, drugod od 5 do 11 °C.

Jutri bo na jugozahodu povečini oblačno, drugod pa bo še nekaj jasnine. Čez dan se bo oblačnost z jugozahodnim vetrom širila v notranjost. Na Kočevskem in ponekod na zahodu lahko občasno rahlo dežuje. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 19 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči se bo prehodno povsod pooblačilo. V krajih severno od nas bo občasno deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, ki bo v Kvarnerju okrepljen.

Jutri bo sončno s spremenljivo oblačnostjo. V krajih severno in ponekod južno od Slovenije bo deževalo. Nekaj več jasnine bo zahodno od nas. V Kvarnerju bo pihal okrepljen jugozahodnik.

Obeti

V noči na sredo bodo rahle padavine zajele večji del Slovenije ter v sredo zjutraj že ponehale. Po nižinah bo marsikje megleno. V sredo čez dan kaže na sončno vreme. Razmeroma toplo bo.

V četrtek bo sončno z občasno povečano oblačnostjo. Po nekaterih nižinah bo jutro megleno. Nekoliko se bo ohladilo.

V noči na petek se bo od zahoda spet pooblačilo. Čez dan bodo rahle padavine zajele večji del Slovenije in zvečer povsod ponehale.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj